uneix-te al club

Omple el següent formulari para unir-t'he al nostre club:

Contacte
 Dilluns a dijous de 19 a 22 hores.
 Divendres de 15 a 19 hores.
 Dissabtes de 10 a 14 hores.
 6
 3
Tancar finestra
  • GentDeVins realitzarà 12 enviaments mensuals al domicili que he facilitat i en un dels horaris que he seleccionat.
  • El soci pot renunciar a algún enviament sempre que s'ho comuniqui per e-mail al seu assesor personal abans del dia 25 del mes en curs.
  • Cada mes, GentDeVins em realitzarà un càrrec al compte corrent que he facilitat que pot oscil·lar entre 30 i 60 euros si trio 3 ampolles (+5 euros de despeses) ó entre 60 i 90 euros en el cas de 6 ampolles.
  • GentDeVins té la potestat de no servir-me els vins si algun mes no realitzo el pagament i no fer-ho fins que el realitzi.
  • Si vull donar-me de baixa de GentDeVins he de comunicar-lo abans del dia 25 del mes en curs a baixa@gentdevins.com i tindrà com a data d'efecte al mes següent.
 

Aquestes dades personals que ens facilita voluntàriament en aquest formulari s'inclouran en una base de dades y podran ser utilitzades amb fins comercials exclusivament per nosaltres mateixos. Es conservaran en GentDeVins de manera confidencial i d'acord amb les disposicions contingudes a la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, de 13 de desembre. Vostè tindrà dret a dirigir-se a nosaltres per consultar, actualitzar, rectificar o cancel·lar aquestes dades enviant un correu electrònic a info@gentdevins.com.

el vi és la cosa més civilitzada del món - ernest hemingway Dissenyat per Gent de Vins i desenvolupat per Tridenia