Uneix-te al club

Qui som

Gent de Vins neix amb la intenció de fer créixer als seus socis en el món del vi. Un món molt ampli i pler de peculiaritats.

Començant per la cata i seguint per les DOs, els tipus de fermentació, els tipus de raïm, les bodegues... el soci descobrirà mes a mes, detalls que serviran per formar-se el seu propi gust sobre els diferents vins existents.

Diferents vins, amb grans i petites diferencies que fan que el vi sigui una meravella pels nostres sentits. Perquè, vostè sap que al tast d'un vi fem servir quatre dels nostres cinc sentits? La vista, l'olfacte, el gust i el tacte.

Gent de Vins planteja un enviament mensual degudament seleccionat perquè el soci compari i trobi el vi que més s'ajusti a les seves preferències. Perquè, que un vi sigui un gran vi depèn de nosaltres mateixos, de que ens agradi, ens ompli, ens acompanyi i ens emocioni.

Tres vins cada mes iguals, però diferents. Perquè no tots el blancs son iguals, per exemple. Mateix raïm, mateixa data de vendimia, mateixa fermentació no fa mateixos vins.

Tot això i molt més és el que descobriran els nostres socis cada mes. Perquè no som una tenda de vins, som un club de vins.

el vi és la cosa més civilitzada del món - ernest hemingway Dissenyat per Gent de Vins i desenvolupat per Tridenia