Uneix-te ara a nosaltres i rep en el primer enviament un obsequi molt especial:
- Un lot de 4 copes Riedel Ouverture Magnum. (més)

Riedel Ouverture Magnum Uneix-te al club

El Club

Tancar finestra

Gent de vins recomana la degustació i el consum en copes Riedel. Per això regala als seus nous socis quatre copes de la sèrie Ouvertur. Concretamente el model Magnum. Ideal per degustar vins negres, blancs i rosats.

Quan parlem de Riedel parlem de copes dissenyades especialment per la degustació de vins i licors. Riedel fabrica copes desde 1.756. Van començar la seva producció Bohemia. Després de la segona guerra mundial es van traslladar al Tirol. Al voltant dels anys 50, Riedel es va adonar de que la forma de la copa determina les característiques que el vi és capaç de transmetre.

El seu eslogan és: "el contingut determina la forma".

Per això Riedel ha anant desenvolupant copes i més copes de diferents mides i formes per trovar les més adients a cada tipus o varietat de vi.

No només mides i formes, també composició. Riedel elimina l'ús del plom a les seves copes.

Gent de Vins ofereix un enviament mensual de tres ó sis ampolles segons decideixi el soci. Amb un preu que pot oscil·lar (depenent de la selecció d'aquell mes) entre els 30 i els 60€ (en el cas de tres ampolles)* i entre 60€ i 90€ (en el cas de sis ampolles). Tres varietats cada mes repartides entre blancs, rosats, negres i caves, aquests últims dos cops l'any. Juntament amb una petita fitxa descriptiva del vins enviats amb un apartat de valoració on poder escollir la seva puntuació final. Perquè cadascú decideixi la seva.

Gent de Vins fa enviaments personalitzats al domicili seleccionat. Podent escollir les preferències d'entrega entre aquestes tres:

El soci comptarà amb el seu tècnic personalitzat que, a més de fer la entrega dels vins mes a mes, estarà a la seva disposició per qualsevol consulta que vulgui realitzar.

El cobrament es realitzarà entre els dies 1 i 7 de cada mes. El vi s'entregarà habitualment la segona ó tercera setmana del mes en curs.

* En el cas de tres ampolles, el preu serà la meitat del preu marcat + 5€ de despeses d'embalatge i enviament.

el vi és la cosa més civilitzada del món - ernest hemingway Dissenyat per Gent de Vins i desenvolupat per Tridenia